Om oss

Byggmester Henning Gartz Kontroll og Taksering AS ble stiftet i August 2014 av Byggmester og Takstmann Henning Gartz i Ålesund. Utover medlemskap i Norsk Takst skal selskapet være uavhengig.

Formålet med Kontroll og Taksering AS er å drive med boligtaksering i Ålesund og omegn, i tillegg til å levere tegninger, byggesøknader og byggtekniske konsulenttjenester. Vi retter oss først og fremst mot privatmarkedet.

Daglig / faglig leder har svennebrev som tømrer, mesterbrev og 20 års erfaring fra både praktisk bygningsarbeid, prosjektering og byggeledelse. I tillegg til takstmannsutdannelsen fra Norges eiendomsakademi gir dette et solid grunnlag for å vurdere både tilstand og verdi for de fleste boliger.

Selskapet har gode og moderne verktøy, benytter i stor grad elektroniske hjelpemidler og kan sende både rapporter og faktura pr epost.

Kontroll og taksering as er sertifisert for boligtaksering av Norges største takseringsforbund, NT, som gir oss anledning til å bruke deres skjematur for verditaksering, tilstandsanalyse og den nyutviklede boligsalgsrapporten som bygger på Norsk standard.