Om Oss

 

Kontroll og Taksering as ble stiftet i August 2014 av Byggmester og Takstmann Henning Gartz i Ålesund og har inntil videre bare en ansatt. Utover medlemskap i NTF skal selskapet være uavhengig.

Formålet med selskapet er å drive med boligtaksering i Ålesund og omegn, i tillegg til å levere tegninger, byggesøknader og byggtekniske konsulenttjenester, først og fremst til privatmarkedet.

Daglig / faglig leder har svennebrev som tømrer, mesterbrev og 20 års erfaring fra både praktisk bygningsarbeid, prosjektering og byggeledelse. I tillegg til takstmannsutdannelsen fra Norges eiendomsakademi gir dette et solid grunnlag for å vurdere både tilstand og verdi for de fleste boliger.

Selskapet har gode og moderne verktøy, benytter i stor grad elektroniske hjelpemidler og kan sende både rapporter og faktura pr epost.

Kontroll og taksering as er sertifisert for boligtaksering av Norges største takseringsforbund, NTF, som gir oss anledning til å bruke deres skjematur for verditaksering, tilstandsanalyse og den nyutviklede boligsalgsrapporten som bygger på Norsk standard.

 

ntf

«Ntf medlemmer er underlagt obligatorisk etterutdanning og obligatorisk kollektiv ansvarsforsikring som gir våre kunder en ekstra trygghet.»